0
Your Cart

Όλα σχετικά με τον βασικό σας οδηγό για την τηλεφακία

Όλα σχετικά με τον βασικό σας οδηγό για την τηλεφακία

Πολλές ευχαριστίες σε αυτές τις καινοτομίες, όλοι οι εμπειρογνώμονες της υγειονομικής περίθαλψης μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις ΤΠΕ για την ανταλλαγή επαρκών πληροφοριών για τη θεραπεία, τη διάγνωση και την αποφυγή ασθενειών καθώς και τραυμάτων, εξερεύνησης καθώς και ανάλυσης και επίσης για την υπόθεση των προμηθευτών υγειονομικής περίθαλψης με τον στόχο της ενίσχυσης της υγείας των ατόμων καθώς και των δικτύων τους.

Οι σχετικοί ή φίλοι (από διαφορετικούς τομείς) μπορούν να συμμετάσχουν σε αυτές τις συζητήσεις και να κατανοήσουν εξειδικευμένες προτάσεις για την ενίσχυση της επάρκειας ευεξίας ολόκληρης της οικογένειας. Το συνιστώμενο μοναδικό πρόβλημα συσσωρεύει τις πιο πρόσφατες αντιλήψεις σε πρότυπη και επιστημονική Ο απόλυτος οδηγός μελέτη έρευνας σχετικά με αυτό το θέμα, ανοίγοντας νέες απόψεις προς τις σύγχρονες στρατηγικές στην προσαρμοσμένη ιατρική και ακρίβεια, κυρίως προς όφελος https://seedandspark.com/user/andibrook των ανθρώπων που για οποιονδήποτε παράγοντες μπορεί να έχουν δυσκολίες στην πρόσβαση σε ιατρική βοήθεια υψηλής ποιότητας.

Δρ. Francesco Amenta, DR. Το Gopi Battineni, τα χειρόγραφα των εκδοτών επισκεπτών θα πρέπει να υποβληθούν στο διαδίκτυο, υπογράφοντας και επισκέπτονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Μόλις εγγραφείτε, πηγαίνετε εδώ για να επισκεφθείτε το είδος εισόδου. Τα χειρόγραφα μπορούν να υποβληθούν μέχρι την ημερομηνία λήξης. Όλες οι καταχωρήσεις που περνούν προ-έλεγχο είναι αξιολογημένες από ομότιμους. Τα αποδεκτά έγγραφα θα κυκλοφορούν συνεχώς στο περιοδικό (όσο πιο γρήγορα εγκρίθηκαν) και επίσης σίγουρα θα σημειωθούν μεταξύ τους στον ειδικό προβληματικό ιστότοπο.

Για προγραμματισμένα έγγραφα, μπορεί να αποσταλεί ο τίτλος και η σύντομη περίληψη (περίπου 100 λέξεις) στον εκδοτικό χώρο εργασίας για δήλωση σε αυτόν τον ιστότοπο. Τα χειρόγραφα που αποστέλλονται δεν πρέπει να έχουν κυκλοφορήσει στο παρελθόν, ούτε να υπόκεινται σε παράγοντα για να εξετάσουν το περιοδικό αλλού (εκτός από τα έγγραφα των διαδικασιών σεμιναρίων). Όλα τα χειρόγραφα μεταφέρονται εκτενώς μέσω μιας ενιαίας διαδικασίας αναθεώρησης από ομοτίμους.

Δείτε αυτήν την αναφορά σχετικά με την ανάρτηση του Delfina Huergo Bensadon

Το Journal of Experticied Medication είναι ένα παγκόσμιο περιοδικό ανοικτής προσβασιμότητας από ομοτίμους, που κυκλοφόρησε από το MDPI. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα των οδηγιών για τους συγγραφείς πριν στείλετε ένα χειρόγραφο. Το τέλος διαχείρισης (APC) για το περιοδικό σε αυτό το περιοδικό ανοικτής προσβασιμότητας είναι 2000 CHF (ελβετικά φράγκα). Τα υποβληθέντα έγγραφα πρέπει να είναι καλά μορφοποιημένα και να χρησιμοποιούν καλά αγγλικά.

Η τηλεφακία μεταμορφώνει 20 φέτος. 20 χρόνια μετά την εμφάνισή του ως μέσο διατήρησης και αύξησης της πρόσβασης στο φαρμακείο σε ολόκληρη την αγροτική Βόρεια Ντακότα, οι καινοτόμοι τηλεφακίας μεταφέρονται σε καθαρό και αποστειρωμένο εντατικό, προστατευμένο φάρμακο αποθήκευση, συμβουλεύσεις πρωτοβάθμιας φροντίδας και επίσης πολύ περισσότερα. Η τηλεφακία έχει περάσει από μια πιλοτική εργασία σε αποδεκτή τεχνική σε 25 κράτη, σύμφωνα με την Jessica Adams, Pharm, D, επιβλέποντα των κυβερνητικών υποθέσεων για το Telepharm, έναν πρώιμο προμηθευτή τηλεφακίας που πήρε το Cardinal Health το 2016 το 2016.

Ως φαρμακολόγοι, μεταφορείς, πελάτες, πληρωτές και επίσης ρυθμιστικές αρχές προσδιορίζουν τα πλεονεκτήματα που η Telehealth μπορεί να προσφέρει φαρμακείο, οι υπηρεσίες που βασίζονται στην τεχνολογία θα προχωρήσουν στην αύξηση. Στην απλούστερη, η τηλεφακία επιτρέπει σε έναν φαρμακολόγο να διαχειρίζεται έναν ιστότοπο απομακρυσμένης δίωξης μέσω της σύγχρονης τεχνολογίας συμβατή με HIPAA,. Ο φαρμακολόγος εποπτεύει εξ αποστάσεως τους επαγγελματίες της τηλεφακίας, επαληθεύει τις συνταγές και συμβουλεύει τους ανθρώπους από το φαρμακείο υποδοχής τους.

Μία από τις νεότερες επεκτάσεις χρησιμοποιεί απομακρυσμένη επαλήθευση για αποστειρωμένη IV που εντείνεται στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας (UNC). Οι φαρμακοποιοί είδαν την προοπτική να εξισορροπήσουν τις εργασίες σε πολυάριθμα φαρμακεία που χρησιμοποιούσαν την προετοιμασία BD Pyxis IV για την προετοιμασία καθαρών και αποστειρωμένων επιλογών IV, εξήγησε η Lindsey B. Amerine, Pharm, D, MS, BCPS, επιβλέπων του φαρμακείου, καθώς και αναπληρωτής καθηγητής ιατρικής εκπαίδευσης στη Σχολή Φαρμακευτικής UNC Eshelman στο Church Hillside της Βόρειας Καρολίνας.

Να πάρει το φάρμακο δημιουργίας του μέλλοντος, τώρα, με το PET-MR να εργαστεί

Το σύστημα Pyxis χρησιμοποιεί την τεχνολογία που βασίζεται σε βαρυμετρικά για να εξετάσει καθώς και να επιβεβαιώσει επιδεινωμένα αντικείμενα, συζητήθηκε η Amerine. Το σύστημα απεικονίζει τη διαδικασία σύνθεσης, η οποία γενικά χειρίζεται ένας ειδικός και αξιολογείται από έναν περιφερειακό φαρμακοποιό. Λόγω του γεγονότος ότι ο φαρμακολόγος στο χώρο χρησιμοποιεί φωτογραφίες που δημιουργήθηκαν από το σύστημα, δεν υπήρχε αξιοσημείωτη διαφορά μεταξύ της αναθεώρησης των εικόνων στον ακόλουθο χώρο ή 25 μίλια μακριά.

“Όταν κάναμε την ερευνητική μελέτη, το κράτος δεν είχε κατευθυντήριες γραμμές γύρω από αυτό το είδος τηλεφακίας”, δήλωσε η Amerine, “έτσι κάναμε τη δοκιμή με το Remote Plus Onsite μαρτυρία όλων των σύνθετων καθαρισμένων και αποστειρωμένων αντικειμένων.”Όταν ξεκίνησε η πανδημία Covid-19”, πήραμε μια παραίτηση από το [κρατικό] Συμβούλιο Φαρμακευτικής Κατάστασης για να μπορέσει να κάνει αυτόν τον απομακρυσμένο αποστειρωμένο έλεγχο προϊόντων όσο διαρκεί η κατάσταση έκτακτης ανάγκης ευεξίας “, δήλωσε.”Η ακόλουθη προσπάθειά μας είναι να μπορούμε να χρησιμοποιούμε τακτικά την τηλεφακία μακροπρόθεσμα για να κάνουμε ακόμα περισσότερη ανταλλαγή εργασίας σε ιστότοπους.

Η μη συνδεδεμένη με το φαρμακείο σας ελευθερώνει όσο ξοδεύετε ακόμα περισσότερο χρόνο με τους ασθενείς.”Ο Roger Rose, RPH, επόπτης υπηρεσιών φαρμακείων για την εγκατάσταση υγειονομικής περίθαλψης της περιοχής Wickenburg, άνοιξε την αρχική τηλεφακά στην Αριζόνα το 2019. Το Wickenburg έχει από καιρό μια δορυφορική κλινική στην πόλη του Κογκρέσου, η οποία έχει να κάνει με 16 μίλια μακριά.

Η μονάδα δίσκου στο Wickenburg για την πλήρωση συνταγών δεν είναι πάντα λειτουργική για τους πελάτες. “Κάναμε αποστολές στην κλινική του Κογκρέσου δύο φορές την ημέρα, ωστόσο αυτό δεν λειτουργούσε πάντα”, ισχυρίστηκε ο Rose. “Οι άνθρωποι έπρεπε ακόμα να πάνε σπίτι μετά το κέντρο τους, έπειτα επιστρέφουν αργότερα, ή ίσως την επόμενη μέρα.

ใส่ความเห็น

อีเมลของคุณจะไม่แสดงให้คนอื่นเห็น ช่องข้อมูลจำเป็นถูกทำเครื่องหมาย *