0
Your Cart

Den 8 -minutters regel for sundheds- og biovidenskabsgennemgang – lovgivningsmæssig køreplan

Den 8 -minutters regel for sundheds- og biovidenskabsgennemgang – lovgivningsmæssig køreplan

: 4. 5 minutter i før-pandemiske tider blev detailforretningsoplevelsen generelt henvist til mursten og mørtelplaceringer. Selv da meget praktisk digital og også postordre-apotekindstillinger kom ind på markedet, har mange uafhængige apoteker været træg til at vedtage sammenlignelige tilbud. I stedet koncentrerede de stort set deres succes om, hvad de har gjort i årtier, der kørte fodtrafik til deres butikgange og vurderingstællere.

Ligesom lægerkontorer, der blev stødt på i de fulgte måneder, kørte forureningen, der var forbundet med Covid-19. Derfor er elektroniske tjenester, som flere uafhængige stofbutikker vurderede “fremtid for apotek”, så sent som sidste forår.

I årtier har firmaet givet stofbutikker med splinterny Se selv såvel som innovative tjenester, så de kan levere den allerbedste individuelle behandling, mens de forbliver forbedret til succes. For at hjælpe dem med at løse dette seneste sektors skift, bringer Kesson en række elektroniske løsninger til uafhængige stofbutikker, så de kan dog meget mere perfekt tilbyde deres forbrugere såvel som ethvert sted, de vælger, der skal serveres.

Der er ingen tvivl om, at brugen af ​​telehealth startede gennem hele pandemien. Mens flere personlige sundhedsaftaler faktisk har siden genoptaget, har mennesker og læger involveret værdien af ​​enkelheden i “møde” i det væsentlige. Hvorfor skulle folk ikke have til hensigt at give med en farmakolog glæde over den nøjagtige samme fordel? Gå ind i “Telepharmacy” -konsulent. I stedet for at planlægge en personlig aftale til en grundig narkotikagennemgang, kan folk for eksempel gøre det eksternt ved hjælp af en realtids videoklipchat, hvilket i sidste ende giver farmakologer til meget bedre at antyde, at folk, der ikke er i stand til eller tilbageholdende med at komme rigtigt ind i apoteket.

Ikke kendte fakta om deres bidrag til personlig og præcisionsmedicin

Forbi den inkluderede lethed kan værktøjet ligeledes hjælpe farmakologer med at sørge for, at deres personer tager deres medicin som foreskrevet. “Gennem en telefarmataftale kan du se en klient i øjet og også se nøjagtigt, hvad de ser,” siger Rick Sage, vicepræsident for detailløsninger, Community Drug Store samt sundhed, U.S.

“For eksempel, hvis en person spørger, ‘hvilken skygge pille leder jeg efter?’, Du kan bede om at trække deres recept såvel som at få dem til at holde en tablet op for at sikre, at det er den bedste. Det er en bedre metode til at interagere.”Når patienter dukker op på et apotek og også spørger om en generende hoste eller bugbid, kan farmaceuter typisk dirigere dem mod et modet.

I disse tilfælde er den eneste let tilgængelige mulighed at sende klienten hjem samt få dem til at ringe til deres læge. I den ikke alt for fjerne fremtid, ikke desto mindre, farmakologer ved sundheds- og wellness-martsapoteker vil bestemt have et andet valg: De kan give deres klienter en læge til at komme i kontakt med i deres butik såvel som i privatlivets fred i et engageret udnævnelsesområde.

Hvis den digitale konsultation slutter med, at lægen udsender en recept, kan lægemiddelbutikken fylde den til patienten med det samme. “Blandt de største vanskeligheder, der er uafhængige apoteker-møde i dag, fortsætter med at levere levedygtige muligheder for tidsbelagte klienter,” diskuterer Sage. “Telemedicine-løsninger i butikken inkluderer det tilføjede lag af inkorporeret sundhedspleje til apotekoplevelsen.”At købe takeout eller dagligvarer gennem en telefonapplikation er ikke mere en nyhed, det er standarden, specifikt i pandemisk tidsalder.

Nogle ideer om astrofarmat: Undersøgelse af farmaceutens rolle i rumrejser, du har brug for at vide

En masse https://myanimelist.net/profile/FlintEast store apotekskæder har været i online detailområdet i et antal år, med tjenester, der varierer fra et-klik-receptpligtig påfyldning til hurtig organisering af covid-19-injektion. Ud over at mange lokale apoteker ville drage stor fordel af at levere sådanne webvenlige tjenester, har masser af ikke ressourcerne til at etablere eller beholde dem. For at hjælpe mindre detailapoteker med at omfavne deres egne e, apoteksmidler, MC, Kesson viser sig sundhed og wellness Mart Digital Pharmacy, en splinterny samling af digitale løsninger skabt for at gøre livet meget lettere for både apoteker og enkeltpersoner.

Den nye elektroniske butiksfront vil helt sikkert have et internet såvel som app-baseret klientwebsted, HIPAA-kompatible tovejsmeddelelsesvurderinger, vigtige informer og også genopfylde forslag. “De stofbutikker, der engang lykkedes uden robuste online-løsninger såvel som mobile sundhedsydelser, kan bare ikke gøre det mere,” siger Sage. “Med dette splinternye digitale stofbutikudbud kan farmakologer ikke kun spare tid og også øge berøringspunkter med deres patienter, men derudover potentielt når flere patienter i deres kvarterer i sidste ende øget patientadgang.”Såvel som det er målet.

Som en virksomhed, der deler denne funktion, er MC, Kesson forpligtet til at hjælpe apoteker med at trives i den elektroniske sundheds- og wellness -æra og fortsætte med at levere den allerbedste klientoplevelse,. Oprindeligt offentliggjort 10. juni 2021.

Artikler fra Integrated Drug Store Research & Praksis gives lige her takket være

ใส่ความเห็น

อีเมลของคุณจะไม่แสดงให้คนอื่นเห็น ช่องข้อมูลจำเป็นถูกทำเครื่องหมาย *