0
Your Cart

Att få telefoni och läkemedelsvård att arbeta

Att få telefoni och läkemedelsvård att arbeta

Tack vare dessa innovationer kan alla sjukvårdspecialister använda IKT för utbyte av tillräcklig information för terapi, diagnos samt undvikande av hälsoproblem samt sår, expedition och även bedömning samt för förfarandet med riktlinjen för klinisk Behandlingsleverantörer med målet att förbättra individernas hälsa såväl som deras nätverk.

Relativa eller kompisar (från olika platser) kan delta i dessa konversationer samt känna igen professionella idéer för att förbättra hälso- och sjukvårdens hälsokompetens. Den föreslagna speciella problemet ackumuleras de senaste insikterna i grundläggande såväl som medicinsk forskningsstudie om detta ämne, och öppnar ny åsikt mot samtida tillvägagångssätt i personliga och även precisionsmedicinering främst till förmån för människor som för alla faktorer kan ha svårigheter att få tillgång till Kliniskt stöd för utmärkt kvalitet.

Dr. Francesco amenta, dr. GOPI BATTINENI, besökare Editors Manuskript måste skickas online på genom att registrera sig och också besöka denna webbplats. Så snart du är registrerad, gå hit för att besöka anmälningsformuläret. Manuskript kan lämnas in till tidsfristen. Alla poster som passerar pre-check http://uid.me/rafael_poop är peer-granskade. Accepterade artiklar kommer att släppas ständigt i tidskriften (så snart som accepterats) samt kommer att noteras tillsammans på den unika problemwebbplatsen.

För förberedda dokument kan en titel och även kort abstrakt (cirka 100 ord) skickas ut till innehållskontoret för uttalande på denna webbplats. Skickade manuskript borde inte ha släppts tidigare, och inte heller vara närvarande för publicering någon annanstans (annat än konferensprocessdokument). Alla manuskript refereras noggrant via ett enda blind peer-review-förfarande.

Några kända felaktiga uttalanden om kliniska farmaceuters perspektiv på tillhandahållandet …

Journal of Personalized Medication är en global peer-granskad öppen vinståtkomst till regelbunden månadsjournal publicerad av MDPI. Gå till sidan vägbeskrivningar för författare innan du skickar in ett manuskript. Posthanteringsavgiften (APC) för publicering i denna öppna vinståtkomst till tidskrift är 2000 CHF (Swiss Francs). Skickade papper måste vara väl formaterade och använda bra engelska.

Telefoni Transforms 20 i år. Tjugo år efter att det framkom som ett sätt att bevara och öka apotekstillgängligheten i landsbygden i North Dakota, flyttar telefoniska pionjärer till steril förvärring, säker medicineringsutrymme, huvudvårdskonsulter och också mer. Telefoni har faktiskt gått från ett pilotjobb till accepterad teknik i 25 stater, enligt Jessica Adams, Pharm, D, handledare för reglerande evenemang för telefoni, ett tidigt telefonibärare som förvärvats av kardinal wellness 2016.

Som farmaceuter, leverantörer, individer, betalare och även tillsynsmyndigheter identifierar de fördelar som telehälsa kan erbjuda läkemedelsbutik, kommer teknikbaserade tjänster säkert att förbli för att bredda. På sitt enklaste tillåter telefoni en farmakolog att övervaka en fjärrgivande webbplats via HIPAA-kompatibel, 2-vägs audiovisuell modern teknik. Apotekaren hanterar på distans teleparmacy -specialister, validerar recept och rådgivning av patienter från deras värdpotekplats.

Bland de senaste utvecklingen är att använda fjärrbekräftelse för steril IV -sammansättning vid College of North Carolina (UNC). Apotekare såg potentialen att stabilisera arbetet över många apotek som använde BD Pyxis IV för att förbereda steriliserade IV -tjänster, förklarade Lindsey B. Amerine, Pharm, D, MS, BCPS, chef för drogbutik och även docent i vetenskaplig utbildning och lärande vid UNC Eshelman School of Drug Store i Church Hill, North Carolina.

Toppriktlinjer för CV: er tillämpar online -apotekstekniker

Pyxis-systemet använder gravimetrisk baserad teknik för att väga och validera intensifierade produkter, diskuterade Amerine. Systemet fotograferar sammansättningsförfarandet, som vanligtvis tas om hand av en servicetekniker och bedöms av en regional farmakolog. Eftersom farmakologen på plats använde foton genererade av systemet fanns det ingen märkbar skillnad mellan att utvärdera foton i följande utrymme eller 25 mil bort.

“När vi gjorde studien hade staten ingen policy kring denna typ av telefoni,” hävdade Amerine, “så vi utformade rättegången med avlägsna plus -vittnesmål om alla sammansatta rena och sterila produkter.”När den covid-19-pandemin började,” fick vi ett undantag från [State] Board of Drug Store för att kunna göra denna avlägsna rena och sterila produktkontroll så länge som hälso- och välbefinnande nödsituationer, “hävdade hon.”Vårt följande initiativ är att kunna använda telefoni rutinmässigt på lång sikt för att göra ännu mer arbetsdelning över webbplatser.

Att inte vara kopplad till apoteket frigör dig lika mycket som att spendera mer tid med patienter.”Roger Rose, RPH https://svensktapotek.net/kopa-diflucan-utan-recept/, chef för apotekstjänster för Wickenburg Community Healthcare -anläggning, öppnade den första telefoni i Arizona 2019. Wickenburg har länge haft en satellitklinik i staden kongressen, vilket har att göra med 16 mil bort.

Körningen till Wickenburg för att ladda recept är inte alltid förnuftigt för kunder. “Vi gjorde leveranser till kongresskliniken två gånger om dagen, men det fungerade inte heller,” sade Rose. “Individer var fortfarande tvungna att gå hem efter sin klinik se, sedan återvända senare, eller kanske dagen efter.

ใส่ความเห็น

อีเมลของคุณจะไม่แสดงให้คนอื่นเห็น ช่องข้อมูลจำเป็นถูกทำเครื่องหมาย *